Over ons

Tijdens haar studie bedrijfseconomie hield Klarien van der Meulen, eigenaar van Van der Meulen Administraties, zich veel bezig met ondernemen en het schrijven van ondernemingsplannen. Later adviseerde ze als accountmanager startende ondernemers en werkte ze jarenlang als financieringsspecialist in diverse branches (particulier, MKB, medisch). Ze heeft haar sporen in de financiële wereld dus ruimschoots verdiend en kan zich goed verplaatsen in zowel ondernemers en particulieren als banken en overheidsinstanties. 

Brede kennis & maatwerk

Dankzij deze brede kennis kan Van der Meulen Administraties u op diverse gebieden adviseren en van dienst zijn. Op een manier die past bij uw wensen en budget. We kunnen uw hele administratie verzorgen maar u kunt ook een deel zelf blijven doen. Bij ons is alles mogelijk.

Onze vakkennis: altijd up-to-date!

We vinden het belangrijk om onze vakkennis op peil te houden. Daarom werken we intensief samen met verschillende andere kantoren en verdiepen we ons in nieuwe regelgeving.

Betrouwbaar en op tijd

Uw administratie en financiën zijn bij ons in goede handen. Verder zorgen wij voor een snelle afhandeling en komen we onze afspraken na.

Contactgegevens

Bel ons voor meer informatie: 06 233 99 797Eemster 1a
7991 PP Dwingeloo
info@vandermeulenadministraties.nl
Contact & route
 • Belastingen

  Wij doen uw aangifte en bezorgen u maximaal voordeel!

  Lees meer
 • Administratie

  Die nemen wij u graag uit handen! Ook als u achterstanden heeft.

  Lees meer
 • Financiering

  Wij weten hoe u de kans op een lening vergroot.

  Lees meer

Nieuws:

Under construction.

Tip:

Wij doen uw aangifte wel voor 1 april! Maak nu een afspraak.