Administratie

De meeste ondernemers houden niet graag hun administratie bij. Toch is het erg belangrijk en bovendien verplicht! Met een overzichtelijke administratie voorkomt u onverwachte financiële tegenslagen en kunt u gefundeerd belangrijke beslissingen nemen. Wij nemen uw administratie over op een manier die bij u past.

Voordelig boekhoudpakket Snelstart

Op verzoek leveren wij voordelige boekhoudpakketten van Snelstart die passen bij uw bedrijf. U stuurt ons ieder kwartaal de boekhouding, wij controleren die en doen vervolgens de rest!

Hele boekhouding? Geen probleem!

Wij kunnen natuurlijk ook uw gehele boekhouding uit handen nemen. U hoeft alleen maar uw gegevens te verzamelen en dan handelen wij alles verder af. Zo kunt u uw spaarzame tijd besteden aan zaken waar u goed in bent.

Administratie op lokatie

Geen capaciteit voor een administratief medewerker? Of neemt u het risico liever niet? Wij doen uw administratie graag bij u op kantoor! Denk aan: factureren, debiteuren en crediteuren bijhouden en een efficiënte administratie opzetten. Ook achterstanden werken wij graag voor u bij. Zowel voor bedrijven in het MKB als voor (para)medische praktijken. Uw administratie is altijd bijgewerkt en u betaalt alléén de werkelijk gemaakte uren!

Boekhouding speciaal voor ZZP’er

Bent u ZZP-er en hebt u een beperkte boekhouding? Wij hebben faciliteiten en tarieven die passen bij de omvang van uw bedrijf.

Parttime ondernemer & fiscaal voordeel

Veel mensen runnen naast hun baan in loondienst een bedrijf - parttime ondernemers. Ook als parttime ondernemer bent u verplicht een administratie bij te houden. Wij kunnen dat voor u overnemen. Afhankelijk van de omvang van uw bedrijf bestaan er verschillende mogelijkheden die u fiscaal voordeel op kunnen leveren. Die bespreken wij graag met u.

Nieuws:

Under construction.

Tip:

Wij doen uw aangifte wel voor 1 april! Maak nu een afspraak.